Deprecated: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /usr/home/david-moreno.com/web/inc/iFuncions.php on line 443 David Moreno. Piano. Musica. espectacles. Floten tecles. Street Muf.

STREET M[u]F (Molt més que música...)

Un elegant piano de cua, un contrabaix i un cub de cartró format per 33 caixes plenes de sorpreses, són el punt de partida d’un viatge vital dinàmic i sincer, que ens durà a compartir jocs plens d’enginy, emocions, somriures...

Street M[u]F és un concert, on tres musics ens regalen una partitura escènica amb interpretacions virtuoses, construccions i deconstruccions.

Música i moviment.

Poesia visual i sonora amb grans dosis d’humor.

En David, l’Ivó i en Bernat, busquen l’essència d’ells mateixos, com a músics, com a persones. La suma del que toquen (en el pla sonor i en el pla físic), on és l’instrument i on és l’altre intèrpret crea una poètica, amb una banda sonora fantàstica, que farà volar l’espectador.

Un viatge a través del joc, de les emocions, amb la única pretensió de divertir i abstreure l’espectador, fent-lo partícip d’aquest joc.

El nostre repte és mostrar la música d’una manera diferent, fer-la més visual, desdibuixar els límits del teatre, de la dansa, del circ, per crear un format innovador. Tot això a partir del joc, sense cap més pretensió que la de divertir-nos i oferir a l’espectador ingredients per emocionar-se, per riure, per fer volar la seva imaginació.

No pretenem fer fusió... SOM FUSIÓ!

 

Idea original, Director, Composició musical i intèrpret DAVID MORENO SASTRE  Coreògraf  TONI MIRA  Intèrpret i compositor BERNAT GUARDIA  Intèrpret i compositor IVÓ OLLER  Direcció tècnica ALBERT MORENO  Disseny de so DAVID CASAMITJANA  Assesorament, disseny i publicitat BROWN TAILOR