ESSÈNCIA

ESÈNCIA va néixer com un espectacle multidisciplinari fet a mida i amb el segell de qualitat David Moreno&Cia.

A força d’implicació i rigor, d’autoexigència i responsabilitat, Essència ha esdevingut un projecte vital. Una aposta radical i fidel al que el propi concepte implica:

Res de sobrer ni gratuït, una recerca profunda i sincera d’allò que defineix al destinatari de la proposta. Una persona especial, un lloc per a viure, un record, una celebració. Tant se val, tot són ànimes.

Busquem això.

Volem viure aquest projecte com un procés. Tenim tots els ingredients. Un equip humà creatiu , treballador i brillant  i amb  experiència contrastada. I una idea clara. Estem convençuts de que ara és el moment d’afrontar aquest repte.

Cada ESSÈNCIA es construeix sobre fonaments ferms, aprofitant els valors creatius que hem afinat en els anteriors. Totes comparteixen un marc comú, reconeixedor, i totes són úniques.

 

Ens exigim una immersió profunda , una mirada atenta a cada singularitat, fruit d’una exhaustiva  documentació i del treball de camp. Creiem en la inspiració de l’artista i en l’ofici de l’artesà. La nostra, és una obra coral on Tot, és el més important.

 

El resultat el volem impactant i sensible, poètic i compromès. Que commogui i enamori. Una vivència per ser recordada. Un espectacle.

 

 En ESSÈNCIA