Deprecated: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /usr/home/david-moreno.com/web/inc/iFuncions.php on line 443 David Moreno. Piano. Musica. espectacles. Floten tecles. Street Muf.

LIMBUS (2009)

14è Circ d´hivern de Barcelona.
David Moreno composa la música de l´espectacle.

El Circ d’Hivern, que va arribar amb ´Limbus´ a la seva 14ena edició, és el projecte central i més ambiciós del programa de suport al circ català contemporani de l’Ateneu Popular de Nou Barris. Cada espectacle del Circ d’Hivern és diferent i específic, tot partint de la mateixa premissa: oferir un espectacle de circ contemporani, inèdit i per a tots els públics.
LIMBUS ens ofereix una visió diferent del circ com a univers propi, imaginari comú, percepció particular. Una visió personal, somiada, imaginada, capaç d’explicar la grandesa i la cruesa del circ, els lluentons dels vestits i les mitges trencades, el moviment perfecte i el gest groller. Una broma de records que ens envolta i ens fa veure el principi, com va començar tot i potser com va acabar tota la resta, una visió pulcra, extravagant, una mica grotesca. Circ contemporani que ens parla de circ tradicional.

 

http://www.ateneu9b.net/microsites/limbus/index.html